diumenge, 31 de març del 2013

SEGUIM, SEGUIREM... ARA AMB PAU ALABAJOS I L'ORQUESTRA DE LA UNIÓ MUSICAL


Després del concert en acústic que varen oferir-nos els Obrint Pas el darrer dissabte 23 de març, els diferents col·lectius comarcals continuem amb la nostra proposta d'apropar-vos els nostres músics. El 29 de setembre de l'any passat, dia de Sant Miquel, mentre Pep Gimeno Botifarra actuava amb la banda d'Almussafes a Llíria davant de més de 650 assistents, a València es celebrava un concert memorable que omplia el Palau de la Música: Pau Alabajos en versió simfònica, amb banda i amb orquestra.
Aquest concert es reproduirà a Llíria el proper 4 de maig, amb l'orquestra de la Unió Musical de Llíria sota la direcció de Francesc Gamon i Ernesto Verdeguer, al mateix teatre de l'entitat musical. El preu de l'entrada serà de 8€ anticipada i 10€ en taquilla. En breu publicarem els punts de venda.


No t'ho pots perdre!



ESPECTACULAR I EMOCIONANT CONCERT D'OBRINT PAS AL TEATRE DE LA UNIÓ

El passat dissabte 23 de març, els Obrint Pas passaren per la capital del Camp de Túria i ens oferiren un concert carregat d'emoció després d'anunciar que aquesta serà l'última gira del grup de València. Com ja sabeu el concert estava organitzat per una sèrie d'associacions cíviques i culturals de la comarca entre les quals ens trobem. Des d'ací volem expressar l'agraïment als Obrint Pas pels vint anys de carrera musical i desitjar-los el mateix èxit en els nous projectes que enceten.
Us deixem un parell de vídeos de l'actuació final del concert amb l'actuació de la muixeranga de València.





dimarts, 12 de març del 2013

Venda entrades concert Obrint Pas

En tant sols 10 dies tens l'oportunitat de veure a Obrint Pas en acústic a la nostra comarca, t'ho perdràs?

Venda d'entrades: Casal d'Acció Cultural del Camp de Túria. Av. dels furs 17- baix dreta- Llíria.
Horari apertura: Dijous i divendres de 19:00 a 20:30h.