divendres, 17 de setembre del 2010

PROGRAMACIÓ OCTUBRE-NOVEMBRE

Documental + Sopar + Concert
Divendres 1 d'octubre a les 19’00 hores. Seu del Casal.
La flama del Correllengua arriba al Camp de Túria. Celebrarem aquesta fita amb el visionat de “Més enllà del mur. Cançons contra l’apartheid”. Aquest documental narra l’experiència viscuda a terres palestines per la Primera Brigada de Músics, formada per Obrint Pas, Pau Alabajos, Cesc Freixas i Nabil. Comptarem amb la presència de Pau Alabajos i membres d’Obrint Pas.
En acabar el documental hi tindrà lloc un sopar a preu popular
Tot seguit concert de Pau Alabajos (preu del sopar+concert 5€)
Participa en l’organització d’aquest acte: l’Assemblea de joves del Camp de Túria-CAJEI



Correllengua escolar
Setmana del 4 al 8 d’octubre
La flama de la llengua visitarà de nou fins un total de 8 col·legis de la nostra comarca. Uns 3000 nens del Camp de Túria participaran en la 15a edició del Correllengua que estarà dedicada a la figura del mestre de Castalla Enric Valor. Llorenç Giménez i Dani Miquel seran els encarregats de donar a conèixer aquest homenot de la nostra cultura i de difondre les seues cèlebres rondalles.



Concert amb Dani Miquel
Divendres 8 d’octubre a les 17’30 hores. Seu del Casal.
El contacontes i cantacançons de l’Alcúdia visitarà el Casal per cloure el Correllengua infantil a la nostra comarca. Dani Miquel interpretarà l’espectacle “Els barrets de Valor” així com cançons del seu darrer disc “Musiqueries”. Esteu tots convidats.



“El tio Joan de la Marina: Un bandoler d’Ador en terres del Xúquer i el Túria (1851-1878)”
Presentació del llibre + Sopar
Divendres 22 d’octubre a les 20 hores. Seu del Casal.
Manel Arcos i Martínez ens visita amb el seu darrer llibre publicat per Edicions Tívoli. L’obra analitza el fenomen del bandolerisme al Camp de Túria, al Pla de Quart, així com a altres zones. Val a dir que bona part dels episodis ocorren a Llíria i el seu partit judicial. L’escriptor és també l’autor de La senda dels lladres: Bandolerisme als voltants de la serra de Mostalla (1806-1839), treball guardonat en 2008 amb el XVé premi d’investigació Francesc Ferrer i Pastor i publicat a l’estiu de 2009 per la Universitat de València.



Rafa Xambó
Concert
Divendres 22 d’octubre a les 22’30 hores. Seu del Casal.
En acabar de sopar gaudirem de la música de Rafa Xambó, que presentarà a la nostra comarca el seu darrer treball “Andanes” guardonat pel Col·lectiu Ovidi Montllor com al millor disc de cançó d’autor 2010. A més la cançó “A Glasgow”, del mateix disc, va guanyar el premi a la millor lletra. No t’ho perdes!



5a edició dels Premis Jaume I
Sopar+Cerimònia+Concert
Dissabte 6 de novembre a les 21’00 hores. Al Centre Social de la Pobla de Vallbona
Torna la cita anual dels premis Jaume I. En aquesta ocasió es celebraran a la Pobla de Vallbona, al Centre Social (C/la senyera, 31- junt al mercat municipal). L’habitual cerimònia constarà d’un sopar, el lliurament dels premis i el concert de la formació Eva Dénia Trad Quartet. Enguany els guardonats dels Premis Jaume I 2010 són: Bajoqueta Rock, el Centre d’Estudis Locals de l’Eliana, Josep Maria Jordan i Paco Muñoz.



“Meravelles valencianes”
Exposició + Presentació de llibre
Divendres 19 de novembre a les 20h
Inauguració de l’exposició “Meravelles Valencianes” que podreu visitar al Casal fins el dijous 2 de desembre. Mistela i congrets per als assistents.
Joan Vicent Candel de Fil-Per-Randa ens presentarà el llibre Meravelles Valencianes. Llibre primer, producte final d’una iniciativa, que comptà amb una gran participació i una ampla repercussió als mitjans de comunicació, per difondre el patrimoni cultural i mediambiental valencià. Aquesta proposta es concretà amb la declaració de les “Set Meravelles Valencianes” a l’octubre de 2008.
Els assistents podran adquirir el llibre per un preu especial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada