dimecres, 12 de gener del 2011

programació gener-febrer

Sortir de l’armari lingüístic
Presentació de llibre
Divendres 14 de gener a les 20h
Gemma Sanginés visitarà el Casal per presentar-nos la seua darrera obra editada per Angle Editorial, i escrita conjuntament amb Ferran Suay. Una guia de conducta per a viure en català, un llibre per fer servir amb normalitat la llengua catalana sense haver de patir per fer-ho. 
Sortir de l’armari lingüístic fa una oportuníssima aproximació a la situació sociolingüística dels Països Catalans des de la psicologia, i més concretament, des de la psicologia social. Un llibre curiós, divertit, molt amè on s’exploren diferents casos de parlants: l’estranger, el cremat, el tímid, el militant, ...  Els autors han fet una tria de casos amb els quals ens sentirem identificats, deixant que cada individu expliqui els seus problemes al divan per després posar ajudes per a cada cas. Un llibre amè, oportú i divertit: un cop d’autoestima per als que defensem la llengua.



Festival “So de sons” - Artaica
Concert
Dissabte 29 de gener a les 19h. 
Consolat de mar, Ctra. Benissanó, s/n - Benaguasil
Basats en material tradicional, majoritàriament de l'àrea del Mediterrani, Artaica ofereix en aquest projecte un so obert, sense fronteres, apàtrida, que porten a l'oient des de cançons de senzilles melodies i arranjaments mínims, però de contundència aclaparadora, fins aquelles altres d'indescriptible bellesa en què s'uneix l'execució de ritmes d'amalgama configurant un so tan inquietant com atractiu.
Organitza: Col•lectiu Ovidi Montllor
Col•labora: Acció Cultural del País Valencià i Consolat de Mar



Pau Alabajos
Sopar + Concert
Divendres 18 de febrer a les 21’00h
De nou Pau Alabajos al nostre Casal, en aquesta ocasió ens presentaràs el seu darrer treball acabat de cuinar "UNA AMABLE, UNA PETITA, UNA TRISTA PÀTRIA". Abans del concert s’hi farà un sopar de germanor entre les entitats que pertanyem a la Coordinadora d’Entitats del Camp de Túria. 




III jornada d’intercanvi de llavors
Agricultura ecològica
Dissabte 26 de febrer a les 10h
Un any més, el Casal acollirà la trobada d’agricultors que faran troc de les varietats tradicionals del País Valencià.
A més, l’associació Llavors d’ací hi farà la presentació del nou projecte: “Xarxa de llavors del País Valencià”. La presentació d’aquest projecte vindrà acompanyat d’un taller per la creació i manteniment d’un banc de llavors.
Organitza: Casal Camp de Túria-ACPV i Llavors d’ací



Festival “Tirant de Cançó” – Al Tall
Concert
Dissabte 26 de febrer a les 22’30h. 
Auditori Municipal de l’Eliana –Plaça Miquel Comes
En aquesta ocasió els reis del folk valencià seran els protagonistes d’aquesta segona edició del Tirant de Cançó al Camp de Túria. De nou l’Eliana acull aquest festival després de l’èxit de l’any anterior amb Miquel Gil.
Preu entrades: 12€ (8€ socis del Casal/ACPV)
Organitza: Acció Cultural del País Valencià
Col•labora: Regidoria de Cultura de l’Eliana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada