dimarts, 1 de març del 2011

EL PASSAT DISSABTE DOS ACTES MULTITUDINARIS

Teníem una jornada carregada, pel matí des de les 9'30 fins les 14h, la tercera jornada d'intercanvi de llavors tradicionals del Camp de Túria. Enguany, com ja ve sent habitual en aquest acte, no podem parlar d'una altra cosa que no siga d'èxit. Vora un centenar de persones hi participaren en aquesta trobada. L'acte organitzat per l'associació "Llavors d'ací del País Valencià" va començar amb un esmorzar amb productes ecològics. Seguidament es presentà el banc de llavors del Camp de Túria, que té la seu al mateix Casal, a continuació es féu un taller d'extracció de llavors i finalment l'intercanvi. Un matí complet, d'aquells que recarreguen les bateries per continuar la feina.


I per la nit el Tirant de Cançó. Concert de vint-i-un botó. Prop de cinc-centes persones engalanaven l'auditori municipal de l'Eliana. Els incombustibles Al Tall reclamant la dignitat que li pertoca al nostre poble, mitjançant la figura del rei Jaume I i de la seua cèlebre frase "Vergonya, cavallers, vergonya".  Al Tall són la dignitat dels músics valencians, entre moltes altres coses. Més de 35 anys fent-nos una feina impagable.
I quina música, i quina qualitat, nosaltres ben bé que ho gaudirem. Que seguiu molts més anys i que torneu a visitar el Camp de Túria com més prompte millor!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada