divendres, 6 de juliol del 2012

Dos megaconcerts per a la tardor!


Des del Casal d'ACPV del Camp de Túria hem fet un esforç perquè la comarca torne a gaudir d'alguns dels millors artistes del País. Amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria, Consolat de Mar i Pollos Planes s'han dissenyat dos nits màgiques que tindran lloc al teatre de la Unió Musical de Llíria. 
El dia 29 de setembre a les 22'30h actuarà Pep Gimeno Botifarra presentarà el seu darrer treball "BOTIFARRA A BANDA" acompanyat per la Societat Musical Lira Almussafense, a més dels membres de la rondalla del cantaor de Xàtiva.

Per al 27 d'octubre, també a les 22'30h, gaudirem de Feliu Ventura i de Miquel Gil que, acompanyats de sis músics, oferiran un espectacle conjunt anomenat "JUNTS SOM MÉS FORTS" i que repassarà la carrera musical dels dos artistes.
Les entrades eixiran a la venda la propera setmana. Els preus de les entrades serà de 15€ cada concert (si és soci d'Acció Cultural del País Valencià o de l'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria el preu serà de 12€). Tanmateix si opta per comprar les dues entrades, el preu es reduiria a 20€ (amb la qual cosa estaríem parlant de 10€ per concert).
Us continuarem informant en els propers dies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada