dimecres, 30 de gener del 2013

PRÒXIMA PROGRAMACIÓ 1-9 DE FEBRER AL CASAL JAUME I

DIVENDRES 1 DE FEBRER 19h
Projecció de la pel·lícula "BONA NIT, I BONA SORT" de George Clooney
En els anys 50, Edward R. Murrow, el presentador de notícies americà de la CBS de l'època, i el productor Fred Friendly van contribuir a la caiguda del senador Joseph McCarthy, en l'època de la caça de bruixes. Aquesta pel·lícula ofereix una reflexió sobre el paper dels mitjans de comunicació en la societat.


DIVENDRES 8 DE FEBRER 19h
Presentació de la novel·la "EL VOL DE L'ESPARVER" (Voliana Edicions) de Francesc Mompó. Presentaran l'acte els professors Toni Contelles, Toni Teruel i Beatriu Palmero.


DISSABTE 9 DE FEBRER
INTERCANVI DE LLAVORS

10:30 hores: Projecció pel·lícula: "In transition 2.0."
11:30 hores: Xerrada: Col·loqui de ciutats en transició, a càrrec de Susana Martinez
12:30 hores: intercanvi de llavors.
14:00 hores: fi d'acte.

Vos invitem des de Llavors d'ací i el Casal Jaume I de Camp de Túria a participar en el pròxim intercanvi de llavors que es celebrarà a Llíria el pròxim 9 de febrer.

Com tots els anys, l’associació Llavors d'ací tindrà una taula informativa i algunes llavors per a intercanviar o donar, però la clau de l’èxit de l’intercanvi està que vingueu tots els que teniu llavors per oferir a la gent, i tots els que necessiteu un poc de material per a utilitzar-lo tant en els vostres horts familiars com en aquells professionals,

Enguany l’intercanvi va acompanyat d’un passe d’un documental i un col·loqui sobre ciutats en transició, per al que comptem amb una invitada especial (Susana Martinez) que pot contar-nos de primera mà, el que s’està fent respecte aquesta qüestió en altres parts del món



Organitza: LLavors d'ací i Casal Jaume I del Camp de Turia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada