dimarts, 26 d’octubre del 2010

MANEL ARCOS I RAFA XAMBÓ AL CASAL

El darrer divendres 22 d'octubre l'escriptor i periodista Manel Arcos i el cantant Rafa Xambó ens visitaren al nostre Casal. 
A les 20 hores i amb la seu plena gaudírem de la presentació del llibre "El Tio Joan de la Marina". L'acte va ser presentat pel periodista Vicent Mifsud que realitzà una magnífica introducció al voltant de l'obra de l'escriptor d'Oliva. Durant més d'una hora, amb un entusiasme digne de remarcar, l'autor de l'obra va palesar el magnífic treball d'investigació realitzat sobre el bandolerisme a les nostres contrades. Bandolers com Joan de la Marina i els Blaus de Riba-roja preneren el màxim protagonisme en aquesta comarca quasi un segle i mig després. Aquesta presentació de llibre s'hi tornarà  a fer el proper divendres 10 de desembre a la seu de la Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria a Vilamarxant. Us recomanem que no us la perdeu.
A les 22'30 hores, una vegada sopats, vàrem gaudir de la música de Rafa Xambó acompanyat pel genial Albert Ortega. El músic d'Algemesí ens presentà el darrer treball "Andanes" condecorat amb múltiples guardons. Hora i mitja de bona música per tancar una agradable vetlada al Casal Jaume I.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada