dijous, 3 de març del 2011

ATENCIÓ: CANVI D'HORA CONCENTRACIÓ A LLÍRIA PER TV3

En un principi, havíem convocat per a aquest dissabte 5 de març, a les 18'30h, als habitants del Camp de Túria que volgueren expressar el seu descontent per l'apagada de TV3 al País Valencià. Atés que, pràcticament a eixa hora, hi ha previst un acte faller en la mateixa plaça Major de Llíria, hem decidit canviar l'hora de la concentració. 
Per tant mantenim el dia però la convocatòria serà a les 12h. Així ho hem comunicat a la Delegació del Govern espanyol a València. 
Per tant, aquest dissabte 5 de març tenim una cita en favor de la llibertat d'expressió, contra la censura, en favor de TV3, la 33 i els altres canals que durant anys hem vist i que ara ens els han apagat.
Continua el moviment popular contra la política intolerant i censora de l'actual govern valencià. Que se'ns escolte a la gent del Camp de Túria, nosaltres també VOLEM TV3!
Us convoquem a la plaça major de Llíria a les 12h, davant l'ajuntament.
Prou de quedar impunes aquests atacs contra les llibertats!

ATENCIÓ: En el cas que la Delegació de Govern ens negara el permís per poder fer l'acte, la concentració quedaria desconvocada, per tant manteniu-vos alerta per si sorgeixen noves notícies. Us continuarem informant de les noves notícies de manera immediata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada