dimarts, 14 de juny del 2011

PAELLA SOLIDÀRIA AMB ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ

El proper dia 24 de juny, acabat d'estrenar l'estiu, tindrà lloc a l'esplanada de l'Ateneu de Benaguasil un sopar solidari amb Acció Cultural del País Valencià. Com bé sabeu, ACPV passa per una situació econòmica preocupant. El motiu també és ben conegut el govern valencià ens ha imposat unes sancions desproporcionades per ser els propietaris dels repetidors que han fet possible l'emissió de TV3 a terres valencianes.
La mobilització, les mostres de solidaritat i el suport econòmic de la gent -fins ara hem recollit i pagat 300.000€- està sent molt important, però el muntant econòmic que ens reclamen és tan gran (ens falta mig milió d'euros per pagar) que encara estem obligats a fer un penúltim esforç. A tot arreu del País s'estan celebrant sopars solidaris. La nostra comarca, una de les que més està contribuint en aquesta causa, i també prendrà aquesta iniciativa.

El programa preparat és el següent:
21:30h Sopar. Farem paelles.
En acabar tindrem l'actuació del grup musical la Douche, una nova formació de l'Horta Sud que disposen d'un repertori propi i que combinen amb clàssics com Laura, El setè cel o Indesinenter. 

I com no celebrarem entre amics Sant Joan, l'arribada de l'estiu, la fi del curs escolar, i moltes més coses.
El preu del tiquet és de 10€. Podeu recollir-lo passant-vos pel Casal de dilluns a divendres de 17 a 19'30h o reservar-lo al correu electrònic campdeturia@acpv.cat
T'hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada