dimecres, 21 de setembre del 2011

ACTIVITATS CAP DE SETMANA 23-25 DE SETEMBRE

Divendres 23 de setembre - Música
22’30h auditori de Benaguasil
Homenatge a Manuel Sanchis-Guarner en la commemoració del centenari del seu naixement



L’Orquestra de Consolat de Mar, dirigida pel mestre Andrés Ramos Navarro i amb la participació del solista Josep Trescolí, ens delectarà amb peces de Vivaldi, Mozart i Boccherini

Organitza:
Consolat de Mar
Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria


Dissabte 24 de setembre – taller de patchwork
De 17 a 21h Ateneu de Bétera (plaça del mercat 5). 

Taller de patchwork a càrrec d'Empar Esturi, que portarà per títol El jardí de l'àvia per Nadal. Prèvia inscripció i pagament de cinc euros, que inclouen el material tèxtil, tot aquell que ho desitge podrà iniciar-se en aquesta tècnica de cosir. 
Objectiu: Aprendre a fer una mostra d'aquesta tècnica per a gaudir de la labor i preparar uns regalets de Nadal. 
Dirigit a: Públic de 6-90 anys (si els queda vista). 
Materials que cal dur: Tisores de tela y tisores de paper, agulles de cap, agulles de cosir, fil d'embastar, fil de cosir blanc, I bolÍgraf. 
Cost: 5 euros, que inclouen un kit de teles de Nadal, trosset de buata, fotocòpia i plantilla. 
Inscripcions: cukaes@gmail.com (Empar Esturi) / ateneubetera@gmail.com.

Organitza:
Ateneu Cívic i Cultural de Bétera


Diumenge 25 de setembre - Excursió
Punt de trobada: Ateneu de Benaguasil 8.15h
EL PALMERAL DE LA PEA - VILAMARXANT 

Anirem en cotxes particulars, direcció carretera de Pedralba, fins a les proximitats dels pous del Palmeral (8.30-8.45); allí deixarem els vehicles i començarem l'excursió amb una lleu pujadeta, fins arribar a un punt alt on ens trobarem amb una ampla panoràmica del riu: riu avall Benaguasil i Llíria vists d'esquenes, i cap a l'oest vorem uns meandres per la vora esquerra dels quals transcorrerà l'excursió; des d'aquest mirador natural iniciarem un descens prou pronunciat fins arribar al costat del riu on buscarem un lloc planet per esmorzar (9.30-10.00 hores).
Després continuarem riu amunt, sempre vorejant-lo i arribarem fins molt prop d'una xicoteta pressa que hi ha aigües avall del poble de Pedralba, on naix el canal que va a la Casa de les Llums; arribant ací tornarem riu avall, pel camí fet anteriorment, fins a un punt on agafarem una altre sender distint i pel qual tornarem al punt de partida. A les 13.00-13.30 podem haver acabat de caminar; aleshores agafarem els cotxes per anar a dinar a la caseta de Cano, prop de l'Aljub de Miqueta.
CAL DUR:  calcer de muntanya, esmorzar, dinar i tot allò que tingueu a bé portar: dolç, salat, torrat, fruita, del forn, per beure, dolçaines, tabals...
Si voleu torrar-vos alguna cosa estarà el foc encés però heu de portar la carn de casa.
CONFIRMEU L'ASSISTÈNCIA: eugeniamf@hotmail.com

Organitza:
Colla excursionista CENTPEUS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada