dijous, 26 de gener del 2012

DISSABTE 18 DE FEBRER MANIFESTACIÓ PER TV3 A CASTELLÓLa plataforma Sense Senyal_Castelló i Acció Cultural del País Valencià estan treballant conjuntament en tota una sèrie d’activitats per recordar que el pròxim 17 de febrer farà un any que els valencians no podem sintonitzar TV3. Les mobilitzacions tindran com a cloenda una manifestació que es celebrarà a la ciutat de Castelló el pròxim dissabte 18 de febrer, on s’invita a participar a tots els ciutadans i ciutadanes del País Valencià. 


El pròxim dia 17 de febrer es complirà un any des que ACPV es va veure obligada a apagar el senyal de TV3, després que la Generalitat Valenciana els imposara una multa que ascendeix a 800.000 euros. Amb la desconnexió es posava punt i final a 26 anys durant els quals l’entitat cívica, a través d’uns repetidors repartits per tot el territori gràcies a la contribució de milers de valencians, havia dut el senyal de la cadena catalana a les llars valencianes.

L’apagada va tindre una resposta molt contundent des de la societat civil en forma de concentracions i manifestacions espontànies arreu de tot el País Valencià. Des d’aleshores, les promeses que apuntaven a una resolució del problema no s’han substanciat i un any després el País Valencià continua òrfena de TV3. És per això que, un any després d’aquella apagada, la plataforma Sense Senyal i Acció Cultural inviten la societat valenciana a tornar a manifestar-se per recuperar una televisió que els valencians consideren seua. 

Així mateix, emplacem el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, a fer totes les gestions necessàries perqué s’habilite una solució transitòria mentre s’inicia el procés que ha de dur el parlament espanyol a debatrela Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres. A les mans del cap del consell està solucionar aquest problema, doncs com ell mateix va admetre fa un any amb motiu de l’apagada, "sembla mentida que en el segle XXI es limiti la possibilitat que les persones puguem triar el mitjà de comunicació que volem sintonitzar".

SI ESTÀS INTERESSAT EN ASSISTIR A LA MANIFESTACIÓ ESTEM TREBALLANT EN LA POSSIBILITAT DE POSAR AUTOBUSOS. ESCRIU-NOS UN CORREU A: campdeturia@acpv.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada