dilluns, 11 d’abril del 2011

16 D'ABRIL: TOTS A LLÍRIA, A VALÈNCIA I A MANISES

La  capital del Camp de Túria, Llíria, serà l’escenari de la primera mobilització de la jornada del 16 d’abril. La Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI), Maulets i el Jovent Indepen-dentista Revolucionari, organitzen una manifestació que començarà a les 12:00 hores des de l’estació de metro d’aquesta localitat. Sota el lema “Pobles i comarques cap a la Unitat Popular”, la marxa transcorrerà pels carrers de Llíria per a, en acabant, realitzar-s’hi un acte polític que comptarà amb diverses intervencions d’agents que participen en diferents lluites de conscienciació arreu de la comarca i del País, així com amb actuacions de cant d’estil, colles de dolçainers, de dimonis i de danses populars.
Posteriorment, està organitzant-se un DINAR POPULAR (5€). Aquest es durà a terme a la Llar dels Jubilats de Llíria. Si voleu apuntar-se al dinar, vos agrairíem que ens enviareu un correu a ajcampdeturia@gmail.com.

De vesprada a les 18h, tots i totes a València. Des de les Torres de Quart tindrà lloc l'eixida de la tradicional manifestació que cada any s'hi convoca per commemorar el 25 d'abril. Enguany el lema de la manifestació és "Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!" 
L'entitat convocant és Acció Cultural del País Valencià, i té el suport d'una gran quantitat d'agents socials i polítics (CCOO-PV, UGT-PV, Intersindical Valenciana, Escola Valenciana, Xúquer Viu, Ca Revolta, Societat Coral el Micalet, Plataforma NO A LA CORRUPCIÓ, Plataforma en defensa de la Llei de la Dependència, Actors i Actrius Professionals del País Valencià, Salvem el Cabanyal i la Federació de Societats Musicals). 

En acabar la marxa s'hi faran uns parlaments i podrem gaudir d'una actuació de Lluís Llach.

Ja a la nit, i a partir de les 23:30h podrem gaudir a la Sala la Nave (Manises) del concert “Solidaritat amb ACPV”. Els grups Desgavell, Skalissai, Despertaferro, DJ Pasqu, PD’s la Fucktoria, PD Vikingo i PD Rural Skin seran els encarregats d’amenitzar la vetllada fins ben entrada la nit. Els posibles beneficis aniran destinats al pagament de la multa imposada pel Govern valencià a l’entitat Acció Cultural del País Valencià. El cost de l’entrada serà de 5€. Concert organitzat per la CAJEI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada