dilluns, 18 de juliol del 2011

JA A LA VENDA EL DVD DE LA PASSADA EDICIÓ DELS PREMIS JAUME I

El darrer 6 de novembre se celebraren els Premis Jaume I del Camp de Túria a la Pobla de Vallbona, organitzats pel Casal del Camp de Túria. L'èxit de convocatòria va ser el precedent d'un acte emotiu i de molta dignitat. Els guardonats ben bé s'ho mereixien. Al voltant de quatre-centes persones acompanyaren Paco Muñoz, Josep Maria Jordan Galduf, Bajoqueta Rock i el Centre d'Estudis Locals de l'Eliana en la seua festa.
L'acte conduït pel periodista de la Pobla de Vallbona, Sergi Pitarch, tenia el reclam de la unió de les veus de tres figures de la música valenciana: l'alcudià Toni de l'Hostal, l'edetana Mireia Vives i el xativí Pep Gimeno Botifarra, tot un fenomen del nostre folk. Abans de cada guardó ens delectaren cantant versos i lletres del Camp de Túria i sengles homenatges a Paco Muñoz i Bajoqueta Rock.
Eva Dénia va ser l'encarregada de cloure un acte que perdurarà en les nostres memòries durant molt de temps.

El dvd té un preu de 5€. Interessats/-des no us encanteu que hem fet una edició limitada de 75 còpies. Reserveu les vostres còpies per correu electrònic a campdeturia@acpv.cat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada