dimecres, 6 de juliol del 2011

JOVESTIU 2011 solidari amb ACPV

El proper dijous 21 de juliol tindrà lloc el Jovestiu 2011!! El concert, consolidat com un dels principals concerts de música en català de l'estiu, tindrà lloc a Burjassot a l'Auditori de la Casa de Cultura a partir de les 18h.

L'edició d'enguany comptarà amb nombroses novetats, la principal són més de 7 hores de música ininterrompuda! A més comptarem amb la col·laboració de la Plataforma Sense Senyal per tal de reivindicar les emissions de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, JOVES D'ACCIÓ CEDIREM TOTS ELS BENEFICIS A ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ PER TAL DE DESTINAR-LOS AL PAGAMENT DE LES MULTES IMPOSADES PER LA GENERALITAT VALENCIANA PER LES EMISSIONS DE TV3.

Els grups que participaran en l'edició d'enguany són:

SVA-TERS
LOS CHIKOS DEL MAÍZ
MALNOM
OBRINT PAS (EN ACÚSTIC)
PAU ALABAJOS
ANDREU VALOR

Les taquilles estaran obertes des de les 17h i allí podreu col·laborar amb 10€, col·laboració que anirà destinada a pagar les multes imposades a ACPV per emetre TV3 al País Valencià.

Des de Joves d'Acció volem agrair especialment la participació dels grups d'aquesta quarta edició del Jovestiu, ja que gràcies a ells serà possible destinar els beneficis al pagament de les multes per les emissions de TV3.  Així  com agrair l'interés que han mostrat molts grups per participar-hi i que per qüestions de temps no  ho han pogut fer. Per últim  volem destacar la col·laboració de l'Ajuntament de Burjassot, que ens ha cedit l'Auditori en la data que li hem proposat per tal que no coincidisca amb cap altre concert ni festival amb l'única intenció de sumar quanta més gent millor per les emissions de TV3. 

Us deixem el vídeo promocional:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada