dimarts, 14 de setembre del 2010

CORRELLENGUA CAMP DE TÚRIA 2010

Documental + Sopar + Concert
Divendres 1 d’octubre a les 19’00 hores. Seu del Casal.
La flama del Correllengua arriba al Camp de Túria. Celebrarem aquesta fita amb el visionat de “Més enllà del mur. Cançons contra l’apartheid”. Aquest documental narra l’experiència viscuda a terres palestines per la Primera Brigada de Músics, formada per Obrint Pas, Pau Alabajos, Cesc Freixas i Nabil. Comptarem amb la presència de Pau Alabajos i membres d’Obrint Pas.
En acabar el documental hi tindrà lloc un sopar a preu popular
Tot seguit concert de Pau Alabajos (preu del sopar+concert 5€)
Participa en l’organització d’aquest acte: l’Assemblea de joves del Camp de Túria-CAJEI


Correllengua escolar
Setmana del 4 al 8 d’octubre
La flama de la llengua visitarà de nou fins un total de 8 col·legis de la nostra comarca. Uns 3000 nens del Camp de Túria participaran en la 15a edició del Correllengua que estarà dedicada a la figura del mestre de Castalla Enric Valor. Llorenç Giménez i Dani Miquel seran els encarregats de donar a conèixer aquest homenot de la nostra cultura i de difondre les seues cèlebres rondalles.

Concert amb Dani Miquel
Divendres 8 d’octubre a les 17’30 hores. Seu del Casal.
El contacontes i cantacançons de l’Alcúdia visitarà el Casal per cloure el Correllengua infantil a la nostra comarca. Dani Miquel interpretarà l’espectacle “Els barrets de Valor” així com cançons del seu darrer disc “Musiqueries”. Esteu tots convidats.


Rafa Xambó
Concert
Divendres 22 d’octubre a les 22’30 hores. Seu del Casal.
En acabar de sopar gaudirem de la música de Rafa Xambó, que presentarà a la nostra comarca el seu darrer treball “Andanes” guardonat pel Col·lectiu Ovidi Montllor com al millor disc de cançó d’autor 2010. A més la cançó “A Glasgow”, del mateix disc, va guanyar el premi a la millor lletra. No t’ho perdes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada