dilluns, 13 de setembre del 2010

PREMIS JAUME I DEL CAMP DE TÚRIA 2010

Els premis Jaume I del Camp de Túria varen ser creats l'any 2006 pel Casal Jaume I. Aquests guardons són un reconeixement a l'esforç, al treball i a la trajectòria de gent o associacions que dignifiquen la nostra cultura amb la seua tasca. Anteriorment han estat premiats: Vicent Partal, Coordinadora Camp de Túria Habitable, Consolat de Mar, la Regidoria d'Ús i Promoció del Valencià de la Pobla de Vallbona, l'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria, la Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria, l'associació Amics del Castell d'Olocau, el Cor de l'Eliana, Pep Ricart Leal, l'Associació Cultural 9 d'octubre de Vilamarxant, Alexandre Navarro Tomàs, Antoni Balaguer Escartí, Bakanal i l'Ateneu Musical de Benaguasil. 
El proper dissabte 6 de novembre al Centre Social de la Pobla de Vallbona tindrà lloc la cinquena edició dels Premis Jaume I del Camp de Túria.

Enguany els guardonats són:

Premi "Trajectòria professional i divulgativa" Josep Maria Jordan GaldufPremi "Entitat Comarcal" Centre d'Estudis Locals de l'ElianaPremi "Grup Musical" Bajoqueta RockPremi "Eugeni Pertegaz" Francesc Muñoz i Martínez "Paco Muñoz"Prompte us informarem dels punts de venda dels tiquets per al sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada