dimecres, 16 de febrer del 2011

AQUEST DIVENDRES VÍCTOR MANSANET + PAU ALABAJOS

Ens apropem al cap de setmana i aquest ens porta un divendres carregat d'activitats a Vilamarxant. Entre l'Associació Cultural 9 d'octubre de Vilamarxant, la Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria i el Casal d'Acció Cultural del Camp de Túria hem organitzat un seguit d'actes que a continuació us detallem.

19'45h. A la seu de la Coordinadora pel valencià del Camp de Túria (c/Font Nova, 5 de Vilamarxant). Presentació del llibre "Al Tall. Música per a un poble" amb la presència de l'autor Víctor Mansanet. A més podrem veure el documental "Al Tall, cantar rasant la terra" de Daniel Martín.


En acabar soparem allà mateix, porteu-vos l'entrepà.

22'30h. Concert de Pau Alabajos a la Casa de la Cultura de Vilamarxant
Després de la publicació de Futur en venda (2004) i Teoria del caos (2008), el cantautor valencià Pau Alabajos (Torrent, 1982) torna a la càrrega amb Una amable, una trista, una petita pàtria (Bureo Músiques, 2011): el títol del seu nou CD és el primer vers de Coral romput, un dels llibres més viscerals que va escriure el poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. En aquesta tercera aventura discogràfica participa una orquestra simfònica, formada per més de vuitanta músics, amb la qual s’han enregistrat tres dels onze temes que conformen el disc. Els arranjaments d’orquestra i de quartet de corda han anat a càrrec de la violinista Laura Navarro, mentre que la producció artística ha estat responsabilitat de Toni Xuclà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada